Sign in / Join

Gurmánsky zážitok s nádychom dobrodružstva! Pripravte si poctivú pizzu Casa di Mama – ako od mamy


1270   -   0
Share:
Pizza Dr. Oetker

Nie sú pochybnosti o tom, že kvalitné suroviny na teplom chrumkavom ceste dokážu navodiť pocit domova a dokonale rozvoňať vašu domácnosť. Prezradíme vám, ako si pripraviť poctivú domácu pizzu, rýchlo a jednoducho, ktorá bude chutiť ako od vašej mamy. Urobte si pohodlie a užite si čerstvo pripravenú pizzu Casa di Mama.

Pizza, ktorá prvýkrát kysne až priamo vo vašej rúre

Pizza Casa di Mama od Dr. Oetker je hlbokozmrazená pizza, ktorá svojou jedinečnosťou posúva ponuku mrazených pízz na ešte vyššiu úroveň. Jej mimoriadnosť spočíva v tom, že je jedinou mrazenou pizzou na trhu, ktorá nie je predpečená. To znamená, že všetky suroviny sú čerstvé a vaša pizza kysne prvýkrát až priamo v rúre. Vďaka tomu má upečená pizza tenké a chrumkavé cesto s nadýchanými okrajmi a bohatou oblohou. Pizza Casa di Mama je synonymom pre poctivú domácu pizzu ako od mamy, ktorú si môžete vychutnať pri akejkoľvek príležitosti v kruhu najbližších.

Mrazená neznamená zlá

Pokiaľ nie sú niektoré čerstvé potraviny skonzumované ihneď po zbere, postupne dochádza k strate ich chuti a nutričnej hodnoty. Preto je mrazenie z hľadiska zachovania všetkých živín a správnej chuti najlepším spôsobom konzervácie potravín. To je dôvod, prečo majú hlbokozmrazené výrobky často vyšší podiel vitamínov než tie čerstvé.  

NÁŠ TIP: Na to, aby ste dosiahli perfektné upečenie pizze Casa di Mama, je dôležité jej správne skladovanie. Preto neodporúčame pizzu uchovávať v chladničke, ale výhradne v mrazničke.  

Ako správne upiecť pizzu Casa di Mama?

Príprava pizze Casa di Mama je trochu zložitejšia oproti iným hlbokozmrazeným pizzám práve kvôli tomu, že v tomto prípade ide o nepredpečené mrazené cesto, ktoré sa správa inak. Aby nám pizza správne vykysla v rúre a bola dokonale upečená, nesmie byť narušený jej tepelný reťazec. Pizzu teda vkladáme vždy do rozohriatej rúry priamo z mrazničky, čím dosiahneme chrumkavé, vláčne a nadýchané cesto. Presný postup pečenia je zhrnutý v nasledujúcich bodoch:

  1. Zohrejte rúru z oboch strán na 250 °C. Nevyťahujte pizzu z mrazničky, pokiaľ nie je vaša rúra rozohriatá na požadovanú teplotu.
  2. Odstráňte ochrannú fóliu a kartónovú podložku, pod ktorou je papier na pečenie. Ten, samozrejme, ponechajte na svojom mieste a vložte zmrazenú pizzu do rozohriatej rúry.
  3. Pizzu pečieme 12 až 14 minút, kým nie je hotová.
    Nám už neostáva nič iné, ako si vychutnať dokonalý gurmánsky zážitok v príjemnej atmosfére a v kruhu najbližších.

Neprehliadnite:
Vytvorte ideálny pár! Špecialisti na pizzu a víno radia ako na to…

 

Pizza Dr. Oetker, gastro, informácie o Slovensku,

…chutí naozaj všetkým

Vyberte si svoj obľúbený druh!

Považujete sa za klasika? Siahnite po vláčnej pizzi Casa di Mama Salame, ktorá je poctivou pochúťkou pre každého jedáka. Vychutnajte si tenké chrumkavé cesto s nadýchanými okrajmi, kvalitnú salámu a šťavnatú kombináciu syrov Mozzarella a Eidam na bohatom paradajkovom základe okorenenom oreganom.

Ak preferujete radšej šťavnatú chuť šunky, odporúčame vám pizzu Casa di Mama Prosciutto Funghi, ktorá vám pripomenie tradičnú domácu taliansku pizzu. Je bohato obložená kvalitnou šunkou, lahodnými šampiňónmi a jemnou bazalkou na paradajkovom základe. Jednoducho mňam!

Milovníci syrov, zbystrite pozornosť! Ak si neviete predstaviť pizzu bez poriadnej porcie syra, je tu pre vás šťavnatá pizza Casa di Mama Quattro Formaggi, ktorá je na tenkom chrumkavom ceste s nadýchanými okrajmi a bohato obložená štyrmi výberovými syrmi: Mozzarellou, Eidamom, Ementálom a plesňovým syrom. Práve toto garantuje nezameniteľný gurmánsky zážitok rozplývajúci sa na jazyku. 

Niečo pre náročných

Vaše chuťové poháriky rozpáli diabolsky chrumkavá pizza Casa di Mama Diavola, ktorá je poctivá pizza inšpirovaná tradičnou talianskou domácou receptúrou. Je ideálnou voľbou pre všetkých tých, ktorí majú radi pikantnú atmosféru. Tešiť sa môžete na bohatú oblohu v podobe kalábrijskej salámy, šťavnatej Mozzarelly, Eidamu, feferónok a červenej cibule na paradajkovom základe.

Radi kombinujte slané a sladké chute? V tom prípade bude pre vás šťavnatá pizza Casa di Mama Hawaii ako stvorená. Vychutnajte si bohato obloženú pizzu na tenkom chrumkavom ceste s nadýchanými okrajmi, ktorá je obložená šťavnatou šunkou, sladkým ananásom, syrmi Mozzarella a Eidam na paradajkovom základe. Dokonalá chuť, ktorá osladí váš život!

To najlepšie na záver

Na záver privítajte najmladšieho člena rodiny – nadýchanú Casa di Mama Tonno, ktorá so sebou priniesla jemný prímorský vánok. Ak si radi pochutnávate na rybe, máme pre vás neodolateľnú kombináciu chutí v podobe tenkého chrumkavého cesta s nadýchanými okrajmi, šťavnatým paradajkovým základom a kvalitným tuniakom, ktorého chuť ešte zvýrazňuje pridaná cibuľka. Celkový chuťový zážitok je dotvorený kombináciou syrov Eidam a Mozzarella a lahodnými bylinkami, ktorými je pizza posypaná.

Pizza Dr. Oetker, gastro, informácie o Slovensku

Vyzerajú lákavo, už len vybrať a ďalej podľa návodu…

Kde si ju kúpite a koľko stojí?

Túto poctivú domácu pizzu plnú kvalitných surovín, na ktorej si pochutnáte s celou svojou rodinou či najbližšími, môže nájsť v mraziarenských boxoch vo všetkých väčších hypermarketoch.

Odporúčaná maloobchodná cena Dr. Oetker Pizza Casa di Mama 435 g: 3,39 €

Prajeme vám množstvo zábavy v kuchyni a dobrú chuť!

Viac na: www.oetker.sk

 

 


Aktivujte si

Prihlásením k odberu noviniek súhlasíte so zasielaním marketingových e-mailov a potvrdzujete súhlas so zásadami ochrany osobných údajov.