Reštaurácia Pod hradom súčasťou Goût de France 2019


3437   -   0
Letenky, Pelikan, Slovensko
Pobyty, Slovensko, Dovolenka
Share:
Reštaurácia Pod hradom

 

Návštevníci Trenčianskeho hradu Matúša Čáka sa cestou dole radi zastavujú v reštauráciách Fatima a Pod hradom. Oddýchnu si po namáhavej ceste na hradný kopec a pochutnajú si na výborných sezónnych špecialitách. V príjemnom a romantickom prostredí môžu ochutnať kulinárske lahôdky a stráviť pokojnú chvíľku priamo pod dominantou mesta Trenčín.

Reštaurácia Pod hradom sa nachádza v prízemí Hotela Pod hradom, ktorý celoročne poskytuje ubytovacie, rekreačné, stravovacie a relaxačné služby. Príjemnú atmosféru reštaurácie dotvára i presklený interiér s výhľadom na mesto a samotný hrad. Je to skutočná oáza pokoja, ktorá slúži pre hostí na ľahké obedy, popoludňajšie popíjanie kávy, či na strávenie príjemných chvíľ pri večernom osvetlení. Navyše, sa v Trenčíne pod hradom spojilo naozaj to najlepšie: Reštaurácia Fatima, držiteľ ocenenia Top gastro v Trenčianskom kraji za rok 2018, svoje služby spojila s hotelom a reštauráciou Pod hradom. Zariadenie Fatima, situované rovno pod Trenčianskym hradom, disponuje terasou s najkrajším výhľadom na mesto Trenčín a tak spolu s hotelom a reštauráciou Pod hradom vytvárajú ucelený komplex s jedinečnou ponukou aj na eventy, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie či plesy.

Reštaurácia Pod hradom

Odporúčame: Všestranný Ranč u Bobiho

Reštaurácia Pod hradom

Priatelia francúzskej kuchyne, už od štvrtka 21. marca 2019 sa môžete tešiť na špeciálnu ponuku v Reštaurácii Pod hradom v Trenčíne.

Medzinárodná komisia šéfkuchárov pod vedením uznávaného francúzskeho šéfkuchára Alaina Ducassa, vybrala Reštauráciu Pod hradom, aby sa zúčastnila na medzinárodnom gastronomickom podujatí Goût de France/GoodFrance 2019. Piaty ročník podujatia sa bude konať dňa 21. marca 2019 vo vybraných reštauráciách na celom svete, ktoré svojim hosťom ponúknu večerné menu inšpirované francúzskou kuchyňou. Šéfkuchári na celom svete v tento večer vzdajú hold francúzskej gastronómii a hodnotám, ktoré vyznáva: ľahkosť, inovatívnosť, využitie sezónnych a lokálnych surovín a spoločné stolovanie. 

Reštaurácia Pod hradom

Tento rok sa na podujatí Goût de France zúčastní 10 reštaurácií na Slovensku. 10 šéfkuchárov zo Slovenska sa pripojí k 3000 šéfkuchárom na celom svete, aby oslávili francúzsku kuchyňu. Táto oslava je už tradične súčasťou oslavy Frankofónie, francúzskeho jazyka a kultúry. Šéfkuchár Reštauraácie Pod Hradom Ladislav Belák patrí medzi elitu šéfkuchárov, ktorí oslávia tento deň Francúzskej kuchyne a pripraví spolu so svojim tímom gurmánsky zážitok pre Vás.

Zdroj: www.trencinregion.sk