Špecialista na kakao Dr. Oetker rozširuje sortiment o bio kakao – nového člena v bio kvalite. Odoláte?


2548   -   2
Letenky, Pelikan, Slovensko
Pobyty, Slovensko, Dovolenka
Share:
biokakao, Dr. Oetker, lexikon.sk

Kakao. A ešte lepšie bio kakao. Pre mnohých východisko pri čarovaní v kuchyni. Už len pomyslenie na čerstvú kakaovú tortičku zapne všetky chuťové poháriky a rozšíri zreničky. Chcete zažit čarovný svet kakaa a spoznať prvotriednu kakaovú novinku v certifikovanej bio kvalite od špecialistu na pečenie, ktorým nie je nik iný ako Dr. Oetker? Tá ulahodí každému, kto uprednostňuje vysokú kvalitu a potraviny z kontrolovateľných zdrojov. Kakao je pravá závislosť a kvôli nej nemusíte mať naozaj žiadne výčitky… 

100 % bio kvalita

Milovníci a vyznávači bio trendu zbystrite pozornosť! Na slovenský trh prichádza unikátna novinka v súlade s trendami modernej doby – BIO kakao Dr. Oetker, ktoré je prvotriedne kakao holandského typu z certifikovaných bio fariem vypestované udržateľnou metódou s rešpektom k životnému prostrediu a ľuďom.  Bio kakaový prášok sa vyznačuje krásnou hnedočervenou farbou, plnou kakaovou chuťou i vôňou a je so zníženým obsahom tuku. Táto kakaová špecialita garantuje maximálny pôžitok pri tradičnom i modernom pečení, pri príprave vašich obľúbených alebo úplne nových dezertov, do smoothie, kaší, ale aj do horúceho kakaa alebo čokolády. BIO kakao Dr. Oetker si vás získa aj svojím moderným dizajnovým obalom s užitočným receptom na  „Kakaový mls“ na vnútornej strane obalu či QR kódom, vďaka ktorému sa rýchlo presuniete ku skvelým receptom alebo informáciám o kakau. Vyskúšajte! Viac sa o svete kakaa dozviete TU. 

Bio kakao, Dr. Oetker, lexikon.sk

Bio výrobok z udržateľných zdrojov s certifikátom Rainforest Alliance.

Tradícia je dôležitá

Holandské kakao spája v sebe prvotriednu kvalitu, lahodnú chuť a tradíciu! Pri úprave kakaa tradičným spôsobom získava prášok krásnu tmavo hnedou farbu a príjemnú čokoládovú chuť. Holandské kakao Dr. Oetker obsahuje 10 % kakaového masla a využite ho pri pečení, príprave dezertov a krémov, na posypanie sladkých jedál alebo do nápojov. Vaše srdce si získa aj moderný dizajn obalu s inšpiratívnym receptom na vnútornej strane obalu na Kakaový cheesecake či QR kód, vďaka ktorému sa rýchlo presuniete k receptom alebo zaujímavým informáciám o kakau.

Dr Oetker Holandske Kakao

Jedinečná špecialita priamo z prírody

Prírodné kakao Dr. Oetker je jedinečnou špecialitou, ktorá si zachováva prirodzenú a plnú kakaovú chuť i vôňu. Ide o 100 % kakao, s obsahom 20 % kakaového masla, ktoré neprešlo procesom alkalizácie. Preto si zachováva dôležité vlastnosti kakaových bôbov v podobe vyššieho obsahu cenných antioxidantov. Prírodné kakao je charakteristické svetlo hnedou farbou a prirodzene nižšou hodnotou pH.  Vďaka tejto vlastnosti je veľmi žiadané, napríklad pri receptoch s použitím sódy bikarbóny. Ocenenia hodný je aj moderný dizajn a originálny recept priamo na vnútornej strane obalu na Kakaové cookies či QR kód; vďaka nemu sa rýchlo presuniete k receptom alebo zaujímavým kakaovým informáciám.

Čierna je v kurze!

Kakaové recepty majú iný chuťový rozmer vďaka „čiernemu zlatu“ z ďalekej západnej Afriky! Čierne kakao Dr. Oetker vás očarí čiernou farbou, zníženým obsahom tuku a špecifickým chuťovým profilom, ktorý je zachovaný vďaka holandskej úprave kakaových bôbov. Túto špecialitu oceníte predovšetkým pri príprave extra tmavých domácich sušienok, čiernych brownies či pečiva. Pozoruhodný je aj moderný dizajn obalu s užitočným receptom na vnútornej strane obalu na Black & white sušienky či QR kód, vďaka ktorému sa rýchlo presuniete k receptom alebo informáciám o kakau. Neváhajte a svojich najbližších môžete prekvapiť na narodeninovej oslave či pri sviatočnom stole s dobrotami v netradičnom, originálnom prevedení!

Neprehliadnite:

LoveIT Dr. Oetker, lexikon.skDr. Oetker znova prekvapil a odporúča LoVE it! Je to vegánska novinka, ktorú musíte vyskúšať

Výrazne menej cukru pri pečení

Unikátny výrobok plný benefitov! Tmavý karob Dr. Oetker je modernou alternatívou kakaa, ktorý sa vyznačuje mierne sladkastou a korenistou chuťou i vôňou. Karobový prášok (alebo tiež svätojánsky chlieb) sa získava dôkladným zomletím struku zo subtropického stromu nazývaného Rohovník obyčajný (Ceratonia siliqua). Keďže karob je prirodzene sladký, množstvo pridaného sladidla v receptoch môže byť až o 1/3 nižšie než pri použití kakaa. Má vysoký obsah vápnika (88 % referenčnej hodnoty príjmu), vlákniny (50 %), bielkovín a minerálov. Neobsahuje kofeín a má veľmi nízky obsah tuku (do 1 %). Karob je ideálnou voľbou pri príprave sladkých múčnikov, dezertov, kaší či nápojov smoothie. Taktiež je skvelou náhradou čokolády pre tých, ktorí nevedia odolať maškrteniu. V neposlednom rade si vás získa aj moderný dizajnový obal s originálnym receptom na zadnej strane obalu na Karobový perník s polevou či QR kód, vďaka ktorému sa rýchlo presuniete k ďalším receptovým inšpiráciám.

Tmavý karok, Dr. Oetker, lexikon.sk

Dokonalý superfood zážitok

Nekonečná energia a dobrá nálada? To chceme všetci! Drvené kakaové bôby Dr. Oetker sú modernou superpotravinou so všestranným a atraktívnym využitím. Vyznačujú sa jemne chrumkavou konzistenciou, ľahko korenistou a príjemne horkastou čokoládovou chuťou a vôňou. Kakaové bôby sú ideálne ako originálna prísada do cesta alebo dekorácia na rôzne múčniky, či sladké pečiva. Jedinečné využitie si nájdu aj pri príprave raňajkových kaší, müsli, smoothie alebo ako chuťovka a zdroj energie kedykoľvek počas dňa. Kakaové bôby sa vyznačujú vysokým obsahom vlákniny, fosforu, horčíka a veľmi nízkym obsahom cukrov, čo poteší každého milovníka zdravého životného štýlu. Vyskúšajte ich podľa vlastnej fantázie a doprajte si superfood zážitok ako nikdy predtým! Drvené Kakaové bôby Dr. Oekter pochádzajú z udržateľných zdrojov s certifikátom Rainforest Alliance.

Kakao, Dr. Oetker, lexikon.sk

Prajeme Vám množstvo zábavy v kuchyni, krásne chvíle s rodinou a dobrú chuť! A verte, bude to zážitok!

Dr. Oetker

 

 


Viac o výrobkoch Dr. Oetker a skvelé receptové inšpirácie nájdete na: www.oetker.sk